Nagano Starterspakket (slijpsteen + braamsteen)

225,00

Het starterspakket van Nagano is bestaat uit de combi van een 2-zijdige slijpsteen en een 2-zijdige braamsteen.

Availability: Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De diamantplaten van Frank’s signature zijn een revolutie in de wereld van het schaatsen. De ultraefficiënt en duurzame stenen zijn van exclusieve diamantplaten van Nagano Skate gemaakt.. Zo zorgen ze voor precisieverscherping van optimale kwaliteit met consistente resultaten. Tijdens het slijpen heeft u geen water of slijpolie nodig. Bovendien vergen deze stenen geen onderhoud. Een simpele droge doek is al voldoende om de stenen schoon te maken.

De dubbele diamantplaten van Nagano hebben altijd aan twee zijden diamant in verschillende grofheid. Daarmee worden uw schaatsen nog sneller scherp in vergelijking met het gebruik van andere slijpstenen op de markt. Deze diamant platen hebben ook als voordeel dat ze licht zijn, vlak blijven en onbreekbaar zijn.

Houd bij het kiezen van uw gewenste steen rekening met de grofte van de steen. Hoe groter het getal, hoe zachter de steen. Let op de slijpsteen en braamsteen kan alleen gekocht worden in de volgende combinatie:

  • Blauw (400) & Rood (600) – zelfde idee als een gewone slijpstenen zoals Zandstra Foss. Hierbij heeft u de blauwe om grof te slijpen en de rode kant op fijn te slijpen.
  • Blauw (400) & Rood (600) – twee zijdige braamsteen

Zie onze pakketten voor leuke combi-deals!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Nagano Starterspakket (slijpsteen + braamsteen)” te beoordelen