Sebra Glove Extreme Wit/Oranje

39,95

Sebra Glove Extreme is de meest comfortabele en snijvaste handschoen van Sebra Sports. Deze snijvaste handschoen geeft meer warmte en is snijvaster dan de Sebra Glove Protect III.

Wissen

Beschrijving

Sebra Glove Extreme

 • Snijvastheid nivea 4
 • Mix van leer, MicroMesh® en Spectra®
 • 3 designs. Zwart/wit, wit/blauw en zwart/oranje

Sebra Glove Extreme is verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.

Nieuwe kleur ( let op wijkt af van foto) Wit/Oranje!

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Maat

, , , , , , , , , , , ,

Merk

Kleur

, ,

1 beoordeling voor Sebra Glove Extreme Wit/Oranje

 1. Topdivisie rijder Team Skate4AIR Swen Faber

  Perfecte fit, veilig gevoel!

  Als landelijke marathonschaatser is de veiligheid van je lichaam net zo van belang als de prestatie. Een snijwond bij een valpartij midden in een peloton of trainingsuur op het ijs zit in een klein hoekje met het aantal schaatsen dat continue om een schaatser heen is. In een peloton zijn dit er al snel 120, tijdens een druk trainingsuur nog meer.
  Sinds vorig jaar zijn de snijvaste handschoenen van Sebra Glove voor mij dan ook een
  enorme aanwinst. Niet alleen beschermen de handschoenen de handen van de gebruiker maar ze zitten ook als gegoten. Dit houdt in dat de schaatser optimaal kan genieten en concentreren op het schaatsen echter ook dat de bewegingsvrijheid met de handschoenen niet beperkt wordt. Een bidon aanpakken, pak dichtritsen of je schaatspak goed doen kan eenvoudig met de handschoenen aan. Stuk voor stuk activiteiten die een stuk eenvoudiger zijn zonder dat continue de handschoenen van de schaatser aan en uitgetrokken dienen te worden. Zodoende zorgen de Sebra Glove handschoenen voor optimale schaatsuren en een veilig gevoel op het ijs. Een paar handschoenen die niet mogen ontbreken voor elke actieve schaatser!

  Topdivisie rijder Team Skate4AIR Swen Faber


Een beoordeling toevoegen