Skate Tec M-Wave shorttrack blades

599,95

Verkrijgbaar in M-Wave Firm en M-Wave Flex
Standaard 5mm (firm) of 3mm (flex) hoger
Verkijgbaar in PM of BI-metaal
LET OP: Deze ijzers hebben een langere levertijd

Wissen

Beschrijving

Shorttrack is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd. De schaatsers halen hogere snelheden en zoeken naar de uiterste limieten van hun materiaal. De zoektocht naar meer stabiliteit en veiligheid heeft geleid naar de vraag naar hogere ijzers. Hierdoor komt de schoen minder snel in contact met het ijs in de bochten.

M stijl brug:

Uniek voor deze ijzers zijn de M vormige bruggen. Deze constructie bied meer overdracht van de druk tijdens het schaatsen. Het verdeeld ook meer de stijfheid over de ijzers. Dit resulteert in meer stabiliteit en dus hogere snelheden.

Flex buis:

De flex buis is dunner bij het mes. Dit geeft meer flex in de bochtend waardoor de buis zich meer dynamisch gedraagt. Flex buizen zijn zeer geschikt voor de lichtere rijders.

Firm buis:

De firm buis heeft wat meer materiaal bij het mes. Dit maakt de buis stijver waardoor het de juiste kromming behoudt wanneer er meer druk op komt. Firm buizen zijn uitermate geschikt voor de zwaardere rijders.

Hogere buizen:

De trend in shorttrack is om hoger te gaan. Tegenwoordig zijn +10 cups geen uitzondering meer. Daarom is de M-Wave Firm 5mm hoger dan standaard ijzers en de M-Wave Flex 3mm hoger.

.

Extra informatie

Maat

, , , ,

Merk

Staalsoort

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Skate Tec M-Wave shorttrack blades” te beoordelen