Nagano Slijpstenen Gold Pakket

589,00

Bij het Gold Pakket krijgt u twee 3″ Nagano diamanten slijpstenen en één braamsteen. Het verschil met het Bronze Pakket ligt bij de slijpstenen. Bij het Bronze pakket zijn de slijpstenen 1.5″ en bij het Gold pakket 3″.

Availability: Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

De diamantplaten van Frank’s signature zijn een revolutie in de wereld van het schaatsen. De ultraefficiënt en duurzame stenen zijn van exclusieve diamantplaten van Nagano Skate gemaakt.. Zo zorgen ze voor precisieverscherping van optimale kwaliteit met consistente resultaten. Tijdens het slijpen heeft u geen water of slijpolie nodig. Bovendien vergen deze stenen geen onderhoud. Een simpele droge doek is al voldoende om de stenen schoon te maken.

De dubbele diamantplaten van Nagano hebben altijd aan twee zijden diamant in verschillende grofheid. Daarmee worden uw schaatsen nog sneller scherp in vergelijking met het gebruik van andere slijpstenen op de markt. Deze diamant platen hebben ook als voordeel dat ze licht zijn, vlak blijven en onbreekbaar zijn.

Houd bij het kiezen van uw gewenste steen rekening met de grofte van de steen. Hoe groter het getal, hoe zachter de steen. Let op het pakket (2 slijpstenen van 3″ en 1 braamsteen) kan alleen gekocht worden in de volgende combinaties:

  • Slijpsteen 3″: Zwart (140) & Goud (1200) – zeer geschikt voor grof slijpen wanneer de schaatsen extreem bod zijn en daarna te polijsten
  • Slijpsteen 3″: Blauw (400) & Rood (600) – zeer geschikt voor het grof slijpen (rood) en daarna fijn te slijpen (rood)
  • Braamsteen: Blauw (400) & Rood (600) – 2-zijdig 

Voor het optimale effect adviseren wij de combinatie van Zwart en Blauw waarmee u als eerst grof slijpt om daarna de Rood & Gouden steen te gebruiken om fijn te slijpen en te polijsten.

Zie onze andere pakketten voor andere leuke combi-deals!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Nagano Slijpstenen Gold Pakket” te beoordelen