Sale

Louis Garneau Vitesse Helm

89,95

De Garneau Vitesse schaats helm is ontworpen met met een ding in gedachten, precies, snelheid. Louis Garneau heeft een helm ontworpen die sneller is dan de concurrentie. Door computationele vloeistofdynamica-simulaties optimaliseerden ze het gehele oppervlak van de helm om de weerstand met in totaal 31% te verminderen. De Garneau Vitesse helm is de ideale helm voor Schaatsen, shorttracken en skeeleren.

Wissen
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Garneau Vitesse Short track Helm eigenschappen:

Constructie:

In Mold constructie 14 luchtgaten, MIPS binnenwerk, golfbal bovenkant en geavanceerde stroomlijn voor 31% minder luchtweerstand dan standaard helmen.

Stabilisatie:
Spiderlock Pro Road
Helm bandjes:
Steplock systeem
Padding:
X-Static® XT2TM
Antimicrobial, quickdry and wasbaar

Certificaten:
CPSC-ASTM-CEN, Skating specific: ASTM F1849

Gewicht:
12 oz/340 g

MIPS is een extra laag binnenin je schaatshelm. Die laag kan, los van je schaatshelm zelf, licht meedraaien op het moment dat je helm contact met met het ijs. De buitenlaag van de schaatshelm vangt de grote klap op. MIPS zorgt ervoor dat je hoofd een klein beetje mee kan bewegen binnen in de helm. Met MIPS wordt de schok voor je hersenen dus aanzienlijk verminderd. En dat helpt hersenschade te voorkomen. MIPS kan ongeveer 10 tot 15 millimeter bewegen ten opzichte van de fietshelm. Dat klinkt niet veel, maar dat is dus al genoeg om een groot verschil te kunnen maken.

Extra informatie

Maat

, , ,

Kleur

, ,

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Louis Garneau Vitesse Helm” te beoordelen