CadoMotus Rookie Two Inline Skate KIDS 4×100 | 3×110

289,00

Specificaties
Maatserie 37-40
Wheel setup 4×100
Max. wielmaat
Lengte (in) 12
Pitch (mm) 11
Vervormbaarheid Heel+ankle
Shell composiet Glassfiber
Upper fabric Microfiber leather
Boot liner Neoprene
Closure
Wissen

Beschrijving

Zoek jij een wedstrijdskeeler, maar heb je toch liever een iets hogere schoen? Skaten wordt pas echt leuk als je je snelheid onder controle hebt en jij de baas bent. De Rookie Two is een skate die je meer ondersteuning geeft rond de enkels. Zo ga je relaxter! Op deze skate leer je daarom de basistechnieken waar je je leven lang profijt van zult hebben.

Als je goed wilt leren skaten moet je een goede start maken. Die maak je met de Rookie Two. Dankzij de hogere kuip heb je veel meer support rond de enkels. Hierdoor sta je mooi recht op de wielen en kun je heerlijk gaan werken aan je houding, afzet, kracht en snelheid. Deze schoen geeft het comfort van een tourskate, de controle van een wedstrijdskate. En onbezorgd plezier.

De kuip is van glassfibervezel gemaakt en is vervormbaar rond de belangrijkste delen, namelijk rond de enkel. Zo voorkom je nare drukplekken en zere enkels.

 Met deze skate wissel je ook in een handomdraai van drie naar vier willen of andersom en van wielgrootte. Het Neo Transformer 2-in-1 frame geeft je namelijke meerdere opties. Zo heb je altijd de set-up die past bij je ontwikkeling of je omstandigheden. Een unieke skeeler frame dat je hele groeispurt mee gaat

  • Kies voor drie grote wielen als je harder wil en echt wilt leren double pushen.
  • Kies voor vier wielen als je vol grip door de bochten wilt of wilt oefenen op een goede, krachtige afzet.

Met zooltjes kan je ondanks je groeispurt jaren met dezelfde skate doen. Dat vinden vooral je ouders fijn! De Cádomotus Resizer Insoles krijgt dezelfde skate drie maten. 

Maat 37-42: heeft een 12.0” frame met 4x100mm wielen. Je kan wisselen naar 3x110mm. Met een YM Resizer Insole (zooltje) kan je van een maat 37 een maat 35 van maken, met een YL van maat 40 een 38!

Extra informatie

Maat

, , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “CadoMotus Rookie Two Inline Skate KIDS 4×100 | 3×110” te beoordelen