CadoMotus Rookie One Inline Skate KIDS 4×84 | 3×90

289,00

Specificaties
Maatserie 31-33
Wheel setup 4×84
Max. wielmaat 90
Lengte (in) 10
Pitch (mm) 11
Vervormbaarheid Hiel+enkel
Shell composiet Glassfiber
Upper fabric Microfiber leer
Boot liner Neoprene
Closure Ratchet buckle+laces
Wissen

Beschrijving

Dit is de skate met de beste prijs-kwaliteit-verhouding die we ooit hebben gemaakt. We maken topkwaliteit bewust bereikbaar voor alle kids. We vinden dat iedereen plezier zou moeten kunnen maken op skates!

Wil je zo snel mogelijk hard gaan? Deze skate helpt je om binnen no time een echte pro te worden. Op deze skate leer je de basistechnieken waar je je leven lang profijt van zult hebben. 

Wat voor jonge skaters met ambitie belangrijk is, is dat ze een schoen hebben die ze niet beperkt in bewegingsruimte, maar wel perfect aansluit om de voet. Zo kan je diep zitten, sta je mooi recht op je voeten en leer je op den duur spelen het inzetten van je slag, de double push en de valbeweging. 

De kuip is van glassfibervezel gemaakt en is vervormbaar rond de belangrijkste delen, namelijk rond de enkel. Zo voorkom je nare drukplekken en zere enkels. De schoen heeft zich grotendeels al bewezen, want veel van de eigenschappen zag je al terug in de Rookie JR die vanaf 2014  werd verkocht en waar we hele goede reacties op hebben gekregen van inliners.

Met deze skate wissel je ook in een handomdraai van drie naar vier willen of andersom en van wielgrootte. Het Neo Transformer 2-in-1 frame geeft je namelijke meerdere opties. Zo heb je altijd de set-up die past bij je ontwikkeling of je omstandigheden. Een unieke skeeler frame dat je hele groeispurt mee gaat.

  1. Kies voor drie grote wielen als je harder wil en echt wilt leren double pushen.
  2. Kies voor vier wielen als je vol grip door de bochten wilt of wilt oefenen op een goede, krachtige afzet.

Met zooltjes kan je ondanks je groeispurt jaren met dezelfde skate doen. Dat vinden vooral je ouders fijn! Met de Cádomotus Resizer Insoles krijgt dezelfde skate drie maten. 

De skeeler heeft een 10.0” frame met 4x84mm wielen. Je kan wisselen naar 3x90mm. Met een XYS Resizer Insole (zooltje) kan je er een maat 29 van maken!

Extra informatie

Maat

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “CadoMotus Rookie One Inline Skate KIDS 4×84 | 3×90” te beoordelen